Το Πανεπιστήμιο του York - CITY College, University of York Europe Campus
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece

Το Πανεπιστήμιο του York

The University of York

Το βρετανικό Πανεπιστήμιο του York είναι ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, με εξαιρετική ποιότητα διδασκαλίας και καινοτόμο ερευνητικό έργο. Κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια στη Βρετανία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Είναι μέλος του Russell Group που εκπροσωπείται από 24 εξέχοντα βρετανικά πανεπιστήμια που διακρίνονται για την έρευνα και την ποιότητα των σπουδών τους.

Το Πανεπιστήμιο του York δραστηριοποιείται επιστημονικά σε διάφορους τομείς και εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση των παγκοσμίων προκλήσεων της εποχής μας. Παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ανακαλύψουν διαφορετικούς δρόμους στην κατανόηση του κόσμου γύρω τους και νέους τρόπους για να συμμετάσχουν στη διαμόρφωσή του. Με καινοτόμα και τολμηρή ματιά επεκτείνει τη δράση του και την επιρροή τους ως κορυφαίο πανεπιστήμιο μέσα από τοπικές και παγκόσμιες συνεργασίες. Τέλος, διευρύνει τις ευκαιρίες προς όλους.

Οι στόχοι του Πανεπιστημίου του York συνοψίζονται στην έρευνα με εφαρμογή στην κοινωνία, εκπαίδευση με ήθος και έμπνευση (empowering), και τις θετικές και παραγωγικές συνεργασίες που δίνουν τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο να υλοποιήσει το όραμά του για την προώθηση του κοινωνικού συμφέροντος, και του «κοινού καλού» των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Το Πανεπιστήμιο του York έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για ‘Πανεπιστήμιο της Χρονιάς’

The Times Higher Education Awards 2023

Τhe Sunday Times Good University Guide 2024

Χρυσό Βραβείο TEF 2023

Το Πανεπιστήμιο του York έλαβε το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία από το Teaching Excellence Framework 2023.

Αριστεία στην έρευνα

Το Πανεπιστήμιο του York κατατάσσεται Νο 10 για την ποιότητα του ερευνητικού του έργου από τον φορέα Research Excellence Framework (REF 2021), σύμφωνα με το Times Higher Education.

Το Πανεπιστήμιο του York έχει λάβει 6 φορές το τιμητικό βραβείο Queen’s Anniversary Prize για την έρευνα.

Το Πανεπιστήμιο του York είναι μέλος του Worldwide Universities Network - μια ομάδα 19 πανεπιστημίων από ολόκληρο τον κόσμο με έμφαση στην έρευνα.

Η κατάταξη του Πανεπιστημίου του York στο Ηνωμένο Βασίλειο

  • No 19 - Guardian University Guide 2024
     
  • No 15 - The Times Good University Guide 2024
     
  • No 17 - Complete University Guide 2024
     
  • No 18 - Times Higher Education (THE) 2024

Η κατάταξη του Πανεπιστημίου του York παγκοσμίως

Research Excellence Framework (REF)

 

επιστροφή
Αναγνώριση και Πιστοποίηση:
Αλλαγή των προτιμήσεων Cookies