Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece

Executive MBA

Executive MBA

Executive MBA

Το CITY College δίνει την ευκαιρία σε στελέχη επιχειρήσεων να αποκτήσουν το πτυχίο Μasters in Business Αdministration (MBA) ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Το πρόγραμμα Εxecutive ΜΒΑ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και γνώσεις, χωρίς όμως να απομακρυνθούν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (παρακολούθηση 1 σαββατοκύριακο το μήνα).

Το πρόγραμμα προσφέρεται ταυτόχρονα σε διάφορες χώρες: στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη), στη Σερβία (Βελιγράδι), στη Ρουμανία (Βουκουρέστι), στην Ουκρανία (Κίεβο), στη Βουλγαρία (Σόφια), στην Αρμενία (Γερεβάν), στη Γεωργία (Τιφλίδα) και στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Το πρόγραμμα που τρέχει στη Θεσσαλονίκη, πέρα από το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της πόλης ελκύει επαγγελματίες και στελέχη από πολλές ελληνικές πόλεις αλλά και γειτονικές χώρες οι οποίοι παρακολουθούν τα μαθήματα στην συμπρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα Executive MBA προσφέρει εξειδίκευση στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

ΜΒΑ in General Management (Μάνατζμεντ)
ΜΒΑ in Marketing (Μάρκετινγκ)
MBA in Finance (Οικονομικά)
MBA in Logistics Management (Διοίκηση Logistics)
MBA in Healthcare Management (Υπηρεσίες Υγείας)
MBA in Human Resource Management (Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού)

View the programme of studies and unit descriptions

Το πρόγραμμα Executive MBA γίνεται αποκλειστικά στα Αγγλικά. Για να δείτε το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν το πρόγραμμα παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στην Αγγλική γλώσσα.


Θέλω περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δέχομαι να λάβω πληροφορίες μέσω email σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών που με ενδιαφέρει.

Άριστο Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Στο πρόγραμμα διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές από Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, κ.α. με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών, αλλά και επαγγελματική εμπειρία.
Γνωρίστε το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Executive MBA.

Πολύτιμο δίκτυο επαφών

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 300 περίπου στελέχη από 35 χώρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 32 χρόνια κι εργάζονται σε μεσαίες και ανώτερες θέσεις σε ποικίλους επιχειρηματικούς κλάδους. Πέρα από την ποιοτική εκπαίδευση, ένα ιδιαίτερο όφελος που αποκομίζουν είναι το πολύτιμο δίκτυο γνωριμιών και συνεργασιών που αποκτούν σε διάφορες χώρες και τομείς. Μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης εμπιστεύονται την εκπαίδευση των στελεχών τους στο CITY College (π.χ. SAP, Compucon, Intracom, Microsoft, Cosmote, ORACLE, SIEMENS, Vodafone, Singular, Cedefop, IBM, HP, Coca Cola, Deloitte & Touche, Alpha Bank, κ.ά).

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 2310 275575
email: acadreg@citycollege.sheffield.eu

Επισκεφτείτε το site του Executive MBA (english)

 

επιστροφή
Αλλαγή των προτιμήσεων Cookies